Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Italiji

SOS odmev Pogačar za MMC: Sem prvi favorit. Na žalost ali pa na srečo.

"Nositi majico od prvega do zadnjega dneva je nekaj nepredstavljivega. Sam si tega ne predstavljam in tudi nimam takega načrta, četudi bi bil zelo suveren. Treba je razmišljati z glavo, tako nase kot na ekipo," je prepričan Tadej Pogačar.

17

MMCpodrobno Pogačarjev drzni načrt: Giro končati z rožnato majico, a vendar − svež

Tadej Pogačar že nekaj let velja za najboljšega kolesarja na svetu. V svoji zbirki ima že 70 zmag, nastopil je na večini najpomembnejših dirk, pred njim pa so nov izziv, nov prvenec in nova jasna želja − nastopiti na Dirki po Italiji in jo tudi osvojiti.

Dirka po Italiji Pogačar ne čuti pritiska, ker je izrazit favorit Gira

Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar komaj čaka, da se začne Dirka po Italiji, na kateri bo nastopil prvič. Je izrazit favorit, kar mu ne predstavlja bremena. Ob sebi ima namreč ekipo, v katero še kako verjame.

57

Dirka po Italiji Pogačar dosanjal svoj prvi Giro: "Upam, da nam bo ta mesec uspelo nekaj posebnega"

Z le desetimi tekmovalnimi dnevi in kar sedmimi zmagami odhaja Tadej Pogačar na start 107. Dirke po Italiji, ki se bo v soboto začela v Torinu. "Sem svež in pripravljen na svoj prvi Giro. To je dirka, o kateri sem že dolgo sanjal."

135

Dirka po Italiji Quintana na Giro po etapne zmage v gorah

Kolumbijski kolesar Nairo Quintana (Movistar), ki okreva po marčevski nesreči, je sporočil, da bo nastopil na Dirki po Italiji, ki se bo začela 4. maja.

9

Tour 202 Miha Koncilija: Pogačar bo pred Girom dejavno počival

Koledar enodnevnih kolesarskih klasik na najvišji ravni je bolj kot ne končan. Preizkušnjo Liege–Bastogne–Liege je po dveh letih znova dobil Tadej Pogačar, ki se bo na začetku maja prvič podal na Dirko po Italiji.

47

Dirka po Italiji Luka Mezgec v zadnjem trenutku dobil poziv za nastop na Giru

Ekipa Jayco AlUla se je odločila, da bo na letošnji Dirki po Italiji nastopil tudi Luka Mezgec, ki je pred desetimi leti postal prvi Slovenec z etapno zmago na Giru, potem ko je v Trstu dobil sprint glavnine.

21

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov