Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Hokej

Risi po zmagi nad Italijani znova gospodarji svoje usode

Turnir, kjer res lahko vsakdo premaga vsakogar. Svetovno prvenstvo drugega razreda v Bolzanu se zapleta, a to je voda na mlin Slovenije. Po uvodni hladni prhi so risi z dvema zmagama že na mestih, ki vodijo v elito, pri čemer niso več odvisni od drugih.

16

Hokej

Slab začetek, dober konec in obvezne tri točke v lasti risov

Obratna zgodba slovenske hokejske reprezentance kot ob presenetljivem nedeljskem porazu z Južno Korejo. Romunija je povedla v 4. minuti, a na koncu je Slovenija s 6:1 (streli 47:10) slavila na drugi tekmi svetovnega prvenstva Divizije I, skupine A.

177

Dallas v Las Vegasu izenačil serijo s prvaki

Florida se je znesla nad sosednjim Tampa Bayem s 6:1 in s tem dobila floridski obračun v uvodnem krogu končnice s 4:1. Dallas je po dveh porazih doma dobil tudi drugo tekmo v Las Vegasu. S 4:2 so Zvezde izenačile dvoboj z branilci Stanleyjevega pokala.

1

Bo po klofuti sledil scenarij iz Gojanga 2014 ali Budimpešte 2018?

Slovenska hokejska reprezentanca, ki jo spremlja celotno vodstvo, vključno z novim ljubljanskim mecenom, ni pričakovala grenkega nedeljskega kosila. Južna Koreja je pokazala Sloveniji, kako se zadeva in odloča na tovrstnem turnirju – s preprosto igro.

47
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov